Elbil – Nyheter och artiklar

Elbilsvärlden är ständigt föränderlig och mycket händer inom utvecklingen hela tiden. Här samlar vi spännande nyheter och försöker ta död på vanliga myter om elbilar.

Aktuell statistik över laddbara bilar per län

Det är lätt att se varför de flesta vid en första anblick ser elbilar som något enbart positivt för miljön. Mindre avgaser är väl bra? För att undersöka hur det faktiskt ligger till krävs dock en lite mer ingående analys än så. Läs mer om huruvida elbilar är sämre för miljön eller inte.

Många bilköpare står idag inför valet mellan elbil och ännu en bensin- eller dieselbil. Det finns både för- och nackdelar med elbilen, och den är inte ett givet val för alla tillfällen. Här är 6 argument för elbilar, för att hjälpa dig att välja rätt!

Visst finns det även elmotorcyklar på marknaden, och de har kommit långt på senare år. Amerikanska Zero tillverkar elmotorcyklar i olika klasser och SR (Street Racing) är en av de mest populära.

Laddhybrider erbjuder det bästa av två världar – men hur fungerar de egentligen? Vi reder ut begreppen och tipsar om mest populära modellerna!