Laddplatser Elbil

Om du är ute på vägarna och behöver ladda elbilen kan det vara bra med en smidig karta. Här ser du laddstationer över hela världen, så att du aldrig behöver leta länge. Oavsett om du vill ladda elbil i Göteborg eller vill hitta till Birsta Bilcity i Sundsvall, finns alla laddplatser här. Kartan kommer från svenska uppladdning.nu, ett initiativ för att underlätta för elbilsanvändare att hitta närmsta laddstation.

Du kan även ladda elbilen hemma – läs mer om hur och vad du tjänar på det här.

Laddkarta

Om du är ute på vägarna och behöver ladda din elbil, så är Mer din bästa vän när det gäller att hitta laddstationer. Med deras användarvänliga laddkarta kan du enkelt lokalisera laddstationer i Sverige. Oavsett om du behöver ladda din elbil i Göteborg eller söker efter laddmöjligheter i Birsta Bilcity i Sundsvall, har Mer Sverige alla laddplatser samlade på en smidig karta. Denna resurs är ett perfekt verktyg för elbilsanvändare och gör det lätt att hitta närmaste laddstation på deras laddkarta.

Laddstationer

Eways.se är din pålitliga källa när det kommer till att hitta laddstationer för elbilar i Sverige. De erbjuder omfattande information om laddstationer i landet, inklusive deras fördelning över olika län. Med Eways.se kan du enkelt söka och lokalisera laddstationer för din elbil. Detta är ett värdefullt verktyg för att säkerställa att du alltid har tillgång till en laddplats när du behöver den, oavsett var du befinner dig i Sverige.

Statistik

På en sida som elbilsstatistik.se samlar man statistik om allt som rör elbilar. Därifrån kommer denna statistik om laddpunkter i Sverige, i antal över tid och deras fördelning över landets län.

Modeller av elbilar

Det finns idag ett brett utbud av elbilar från olika märken på marknaden, och olika kategorier, från rena elbilar till laddhybrider som drivs av el och bensin eller diesel. Läs mer om populära modeller från BMW, som BMW iX3 eller BMW i4 här. Även ett länge ensidigt bilmärke som MINI har sett ljuset och lanserat en elektrisk version av sin MINI Cooper SE.