Elbilmässa

eCarExpo grundades 2016 och är en stor mässa för elbilsintresserade från hela världen. Mässan fungerar som en mötes- och handelsplats för både techindustrin och återförsäljare. Här kan du provköra de senaste modellerna och lyssna på debatter och föreläsningar om branschläget. Läs mer på eCarExpo.se

Tvåstadsmässa för elbilar

eCarExpo figurerar i både Göteborg och Stockholm och når därmed en stor del av landets befolkning. Den senaste uppsättningen 2021 ges för första gången i Köpenhamn. Antalet utställare och besökare har tredubblats sedan första gången 2016, och man nådde 2020 i Stockholm 14 650 besökare, med 90 % av landets biltillverkare representerade via sina importbolag.

Elbilsmässa i Göteborg

I Göteborg håller eCarExpo till i Svenska Mässans lokaler, på nära 20 000 kvadratmeter. Här erbjuder man provkörningar, testbana för elcyklar och -scootrar, och en stor mötesplats för alla intresserade.

Elbilsmässa i Stockholm

2020 höll mässan till i Friends Arena, och 2022 återkommer man som renodlad elbilsmässa, med en dag till branschen, två dagar för allmänheten, med information, debatter och föreläsningar.